Offertförfrågan

Nordisk design som lämnar avtyck.

Webbyrå aktiv i Helsingborg, Malmö, Göteborg, Stockholm

Prata om er hemsida? Ni når oss på 073 67 888 81

NORD AGENCY En datadriven webbyrå

Webbyrå som levererar webbutveckling och ehandelslösningar av högsta kvalité

Vi är en digital webbyrå aktiva i hela Sverige, som hjälper företag att skapa webblösningar och e-handelslösningar som genererar lönsamma affärer. En webbplats är grunden till er digitala strategi, beroende på karaktären av er verksamhet så ser kundresan givetvis annorlunda ut. Er digitala strategi kan exempelvis ha som målsättning att generera leads och offertförfrågningar ifall ni vore ett tjänsteföretag. När potentiella kunder googlar efter verksamheter som erbjuder tjänster som era så är det viktigt att ert företag har en närvaro högt upp i sökresultaten. Detta kan endast uppnås genom en välproducerad hemsida med en gedigen SEO strategi. Tänk er själv ni sist behövde en tjänst eller köpte ett par skor, klickade ni på företaget på sida två på Googles sökresultat? Svaret är givetvis i 99.9% av alla fall, nej.

Boka en kostnadsfri konsultation med vår expert inom digital marknadsföring och gå igenom er digitala strategi tillsammans.

Webbutvecling

Vi designar och producerar webbplatser som är helt anpassade efter era behov. Våra webbutvecklare är experter inom wordpress och samarbetar med designers av högsta rank, resultatet blir en UI & UX som både era kunder och sökmotorerna älskar.

E-handel

Vi har stor erfarenhet inom e-handel och arbete med olika e-handelsplatformar. Vi hjälper hitta rätt platform för era behov. Woocommerce funkar bäst för majoriteten av små till medelstora e-handelsföretag. 

SEO & SEM

Vi hjälper er att höja er position hos Google genom SEO & SEM. Google Ads (SEM) är ett sätt att betala sig till första platsen i sökresultaten och något som ger en direkt effekt, med en positiv ROI är det en självklar källa till trafik och affärer. SEO ger inte ett lika direkt resultat utan är en strategi som skapar momentum på det långa loppet och när man väl lyckats få en position på sina viktigaste sökord är det en organisk källa av trafik och affärer.

Mobile first

vi skapar Innehåll som räknas

Kundomdömen

“De slog våra förväntningar och vi blev positivt överraskade. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med NORD Marketing Agency. De levererade en riktigt grym hemsida, reklamfilm och marknadsföringsstrategi.”

Dzemil Osmani

VD, Swiss Metod AB

“Vi är super nöjda med produktbilderna som NORD Marketing Agency levererade, håller hög kvalité! Processen var väldigt smidig och simpel. Vi fick möjlighet att påverka utfallet flertalet gånger från början till slut.”

Amelie Lidén

Ecommerce manager, Eqvital AB

“Riktigt snabb leverans är vad jag kan säga! De hittade en kreativ idé för en Iphone adapter sladd och skapade en reklamfilm inom 24 timmar. Allt detta med en budget som skulle få er att häpna i jämförelse med resultatet.”

Niklas Håkansson

VD, INF Company AB