Offertförfrågan

Våra Tjänster

Inom Digital Marknadsföring

Affärsutveckling

Vart i er resa befinner ni er just nu? Är era processer agila och lean? Vi hjälper er att optimera ert flöde…

För att en verksamhet ska fungera optimalt gäller det att hela tiden se över sina processer och organisationens flöden. 

SEM - Google Ads

Genom att annonsera med Google Ads hjälper vi er att hamna högst upp i sökresultaten för er bransch..

Google Search Ads är en utav de mest lönsamma sätten att annonsera på då vi får er att hamna högt upp på relevanta sökningar som er kunder gör för att hitta liknande tjänster/produkter som ni kan erbjuda. Det kan nästan ses som en försäljningskanal då finns stora möjligheter att ”tracka” alla aktiviteter och se exakt hur mycket det kostar att generera ett lead, sälj eller endast ett klick.

 

SMM - Facebook Ads

Nå ut till er målgrupp och driv interaktion, likes och trafik till ert företag & hemsida, genom facebook annonsering…

Vi skapar innehåll anpassat just för denna kanal så att vi kan maximera effekten. Därefter skapar vi kampanjer till er målgrupp och A/B testar olika annonser tills vi hittar den som ger er störst avkastning på er investering.

  CRO -Konverteringsoptimering

  Trafik till dålig landningssida? Då kastar ni pengar i brunnen! Vi hjälper er konvertera…

  Genom annonsering kan man öka exponeringen och trafiken men det är landningssidan i sig som gör “jobbet” när det kommer till att konvertera potentiella kunder till leads och betalande kunder. Vi hjälper er att skapa landningsidor som ger er valuta för varje besök.

   

  SEO - Sökmotoroptimering

  Vi hjälper er att komma högt upp i Googles sökresultat organiskt & långsiktigt med hjälp av SEO…

  Att arbeta med SEO är både lönsamt och en långsiktig investering som lönar sig på längre sikt. Det finns flera delar att arbeta på när det kommer till en hållbar SEO strategi. Vi arbetar både med Onpage och Offpage optimering.

  l

  Produkt texter & foto

  Växande sortiment? SEO optimerade texter? Konverteringsoptimerade texter och bilder?…

  Vi hjälper med att skriva SEO optimerade produkttexter som ökar konverteringen och synligheten på Googles organiska sökresultat. Till välskrivna produkttexter behövs produktbilder som ska stå ut från konkurrenternas bilder tagna direkt från leverantörerna. Vikten av produktbilder underskattas i många fall men har en stor påverkan på konverteringen i samspel med helhetsupplevelsen av er ehandel.

  U

  Analytics & GTM

  Vi analyserar den befintliga data som finns för er verksamhet och sätter upp analytics så att vi kan ta datadrivna beslut…

  En analys är alltid första steget i en framgångsrik annonseringskampanj. Vi analyserar den befintliga data som finns för er verksamhet för att besvara relevanta och essentiella frågor som exempelvis:

  • Vem är er primära och sekundära målgrupp.
  • Vilket geografiskt befinner sig er målgrupp inom, vad arbetar de med? Vilken samhällsklass tillhör de?
  • Vilken enhet kommer trafiken till er hemsida.
  • Hur stor Bounce Rate har ni?
  • Finns det något tydligt mönster som visar vart i kundresan som kunden hoppar av?

  Svaren man kan få från en nogrann analys är många och skiljer sig väldigt mycket åt från olika verksamheter och branscher. Svaren vi får besvarade i detta stadiet lägger grunden till den digitala annonserings strategin.

   Sociala Medier Hantering

   Visste ni att det finns algoritmer som avgör er räckvidd beroende på hur snabbt ni svarar… 

   Att hantera sina Sociala Medier kan både vara tidskrävande och distraherande. Vi hjälper er skapa innehåll, posta, och svara på kommentarer. Att vara snabb och engagera sin målgrupp har blivit allt mer väsentligt då algoritmerna ständigt utvecklas och nu skapat tidsintervall för att avgöra hur stor räckvidd ett inlägg ska få beroende på hur mycket engagemang det får.

   Kurser & Utbildningar

   Vill ni utbilda era anställda för att ge en djupare inblick inom det digitala landskapet som vi står inför i dagens ekosystem…

   Vi håller heldagskurser för era anställda inom:

   • digital marknadsföring
   • Sociala Medier 
   • Annonsering
   • SEO – Sökmotoroptimering
   • SEM – Google Ads 
   •  Content Marketing