Offertförfrågan

Vi är Nord Agency

En byrå som hjälper er att nå nya höjder

Affärsutveckling & Digital Marknadsföring

Om Oss

Vi är en helhetspartner som hjälper ert företag att innovera och transformera er tillväxt. Vi skapar strategier som möjliggör datadriven marknadsföring. Vår process är simpel, vi analyserar ert bolag och påbörjar en research fas för att få väsentliga insikter. Sedan ser vi till att den kompetens som behövs tillsätts i en projektgrupp. Därefter påbörjar vi en verkställande fas där vi sätter upp det ramverk som just ert bolag behöver för att uppnå de satta målen.

Som helhetspartner har vi resurserna för att hjälpa ert bolag med webbutveckling, SEO, Google Ads, Facebook Ads och kreativ produktion. Vi är en digital byrå med säte i Helsingborg,  aktiva i hela Sverige med fokus på företag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

VÅR FILOSOFI

Vi vill göra världen till en bättre plats med företag som verkligen skapar värde. En av våra ledstjärnor är att vår kompetens ska användas för att vara med och göra skillnad.

Vår Vision

Vår vision är att bli Nordens ledande byrå inom digital marknadsföring och affärsutveckling. 

Vår Mission

Vår mission är att bygga starka varumärken. Skapa digitala strategier som hjälper våra kunder att växa och innovera. Innehåll som bygger relationer, skapar värde, väcker känslor och samtidigt underhåller konsumenten.

Annonsering

Vill ni synas där era kunder finns och letar efter produkter och tjänster som ni erbjuder. Då hjälper vi er med er nästa annonseringskampanj. Vi arbetar med Google Ads & Facebook Ads.

Läs Mer

 

Webb | SEO | CRO

Er digitala närvaro styrs av er hemsida. Det är där era kunder & partners kommer i kontakt med ert bolag. Därför är det viktigt att sidan är byggd så att ni syns och får kunderna att konvertera.

Läs Mer

 

Kreativ Produktion

Till era digitala kanaler, sociala medier och annonser behöver ni givetvis innehåll i form av film, foto & copy. Vi hjälper er skapa innehåll som speglar ert bolag & era värderingar.

Läs Mer

Analys

Grunden i digital marknadsföring är att data samlas som underlag för strategin. Vi hjälper er konfigurera GTM, Google Analytics och Facebook Pixel samt analyserar hur era kampanjer presterar.

Läs Mer

E-handel

Driver ni e-handel eller vill starta en e-handel som komplement till er fysiska butik? Då hjälper vi er hitta rätt plattform för era behov och levererar sedan en färdig webbutik.

Läs Mer

Affärsutveckling

Vi älskar att bygga & driva bolag. Våra kunskaper breddar sig över marknadsföringens gränser. Vi ser över era interna processer och effektiviserar er verksamhet.

Läs Mer